Foutmelding bij synchronisatie tablet terwijl andere tablet geen error gaf

Foutmelding bij synchronisatie tablet terwijl andere tablet geen error gaf

Sync error was wel op de tablet bij Erwin, terwijl het op andere tablets niet goed ging (ook nadat de database leeggehaald was).
Er bleek een connection time out te komen. Nadat dit aangepast was in de settings op de tablet, ging de synchronisatie goed.