Registratie app database verversen op tablet

Registratie app database verversen op tablet

Soms is het nodig om de database op de tablet te verversen, zodat observation sheets die op de tablet zijn blijven hangen opgeschoond worden. Volg de onderstaande stappen om dit te doen.

1. Synchroniseer tablet naar Crops Online
Synchroniseer de tablet naar Crops Online zodat u er zeker van bent dat de laatste wijzigingen doorzet zijn van de tablet naar Crops Online.

2. Koppelen Crops Online App naar de Testomgeving 
Open "Chome browser" op te tablet en ga naar www.cropsonline.nl. In Crops Online moet je dan op de tablet inloggen door iemand met Admin rechten.

In het menu rechtsboven kies je voor: Stamgegevens / Observatie App Setup


Menu: Observatie App Setup:



3. Locale database legen
Scrol in het "Observation App Setup" menu naar onderen en klik hier op "Locale database legen". 


4. Open de link met Crops Online
Nadat u op de link geklikt hebt, krijgt u mogelijk de vraag hoe de link geopend moet worden, hier kiest u voor "Crops Online"



5. Verwijderen data op de tablet
Nu wordt de Crops Online app geopend en krijgt u een melding om de data in de app te verwijderen. Hier kiest u voor "Delete all data and continue":


6. Koppelen Crops Online App naar de Productie omgeving 
Open wederom de "Chome browser" op te tablet en ga naar www.cropsonline.nl (in Crops Online moet je op de tablet inloggen door iemand met Admin rechten).
In het menu rechtsboven kies wederom je voor: Stamgegevens / Observatie App Setup. Scrol in het "Observation App Setup" menu naar onderen en klik hier op "Applink Crops Online":


Achtereenvolgens krijgt u dezelfde stappen als hierboven bij 4 en 5, waarna de app aan de productie omgeving gekoppeld is. 
Nu kunt u weer onder uw eigen naar inloggen in de registratie app en staan er geen observation sheets meer op de tablet. Nu kunt weer synchroniseren en staat alles er weer op.